Wednesday, November 30, 2011

Tuan PuNYe BloG

Ni lah aq Mohd Fahmi Fitri bin Roslan...tuan pnye blog nim....aq juz a simple person...nothing special about me k...huhu...aq bese2 jew...ske berkawan n ske bersembang n ske buat korang gelak..tapi kalo org yg aq tak knal besenye aq smbong ckit..so buat2 lah baik ngn aq untuk korang gelak selalu....


pape hal yg korang ase tak puas hati ngn muke aq or korang ase knal ngn aq juz komen or text dkat shoutbox tu yup...

Friday, November 25, 2011

Nak bUat aPe..????

Exam pun da abis...sakang ni mase untuk aq bercuti slama sebulan....nak buat ape ep...dah la time cuti ni asyik hujan jew...time2 hujan kejenye tido jew lah kan...xde pew yg boleh dibuat...kalua ade tmpat yg banjir ley gak gi jln2 tgk air kan...huhu....bkan nak tlong pom..tgk jew pndai..hahah....bese korang2 buat pew ep tme cti..?mesti korang main game kan....tapi aq bkan jenis kaki game...siyes aq tak ley langsung dgn game...sjak azali lagi aq tak ske dgn gme....nak watpew nim...sumbak wehh...nak gi photoshoot...hujan plak...nmpaknye layan blog n fb jew la kat umah nim...huhu....

Monday, November 21, 2011

DeKan..????

Assalamualaikum....huhu...dengan perasaan penuh gembira aq mmbuka blog aq hari ini stlah lame aq tak bkak...dah berdebu dah pom...huhu....smnjak aq masuk study ni mmg aq agak cbuk sedikit smpi tak smpat nak update blog...maklum la aq ni bknnye blogger full time juz part tme jew...macm keje jugak ade part time nim...kene plak mggu ni aq dah final exam..juz mncelah mcm ni jew lah nak update blog pom...huhu...aq juz nak berkongsi prasaan hairan aq dengn orang jew nim...aq tak faham lah...knape time2 macm ni ramai sgt org panggil aq Dekan (anugerah dekan)...padahal aq tak delah pndai mane pom dalam kelas...juz kbnyakkan carry mark aq lah yg selalu paling tggi dalam kelas...kadang2 aq ade terfikir apakah kata2 diorang ni sbgai doa untuk aq mndapat anugerah tersebut..? Itulah yg selalu bermain di minda aq ini...aq pom rase bimbang jgak...mana tahu kan ade org yg lagi tggi pointer dari aq nnti dan aq tak dpat dekan...mmg aq malu...kalau boleh mmg lah nak jd dekan tu..tapi susah jgak nak dpt pointer 3.5 ke atas tu..tpi kalau org lain boleh takkan aq tak leyh kan..ape kurangnye aq dgn org2 lain sdangkan Allah mnjadikan hambanya sama saja cuma yg berbeza adalh perangai dan sifat sperti malas dan rajin..andaikata kita malas..mcmana nak berjaya kan..kejayaan bermula daripada kerajinan sseorang itu berusaha...ape2 pom aq still lagi berdebar sbb tkut aq tak dapat dekan tu...aq mmg la nak kan pointer 3.5 ke atas..sape yg tak nak..lagi pom aq nak buat parents aq bgge dgn aq..bkn slalu aq buat diorang bgge dgn aq...yg mmbuatkan aq malu...asal ade je yg knal aq then bile jmpe aq msti diorang ckap "dekan EI (electronics & instrumentation)...." Tak kira kat mane pom..samada dalam bilik kew, kat cafe kew, kat dewan final kew...kbnyakkan yg kenal aq akan cakap kat aq mcm tu...aq bkn jd mki hepi diorang cakap mcm tu tapi diorang lagi buat aq berdebar sbb aq taut result aq tak dekan...malu lah aq...lainlah result aq dah dekan kan...aq pom tak kesah diorang nak pggil mcm tu...kadang2 mnde ni pom buat aq trsenyum sorang..tapi gtu ah...nak kate x kne...pning2 aq pikirkan sume ni...ape yg perlu aq buat skang ni kene pastikan rsult aq TOP.!!! biar kate2 merekan mnjadi knyataan untukku..>.<..korang2 yg dah bce ni...tlongla doa2kan kejayaan untuk aq ep...smoga apa yg aq impikan ni tercapai...Amin....^_^
There was an error in this gadget

Popular Posts

BMI Calculator