Thursday, March 31, 2011

Jangan Lupakan Aku

entah nape hati ni tibe2 jew rasa sedih semacam jew....hummm....maybe ade sumtink yg xkene ngan diri aku ni kan....hummm...lepas jew DIA kate mak DIA sruh gi blajar blan 4 ni aq mule trase sedih...aq x mo berjauhan ngn die kalo boleh...tapi aq cube untuk memahami hati aq...aq cube untuk memahami situasi skrang...aq tahu ape yang mak DIA mahukan tu betul...sebab seorang ibu memang nak tgk anak die berjaya satu hari nanti...tapi tidak kew terlalu awal...aq nak kamoo lorh sayang...plizz sayang jgn tinggalkan abg lagi buat mase ni...aq x ley lau hidup sowang2...abg harap syg dapat la pujuk mak agar tggu tawaran dari ipta dulu....abg nak syg...abg inginkan syg ade ngan abg...abg tak sanggup hidup kat cni sorang2...abg akan kesepian lagi mcm dulu...abg tau lpas ni syg akan cbuk dgn study...tapi abg akan cube paham...tapi abg takut satu ari syg kan lupekan abg sbb sayng da jmpe org yang lebih baik dari abg...lau mcm tu abg akan tahu mmg diri abg bkn yg terbaik untuk syg...dan abg redha kalu sume tu akan berlaku...sbb abg trlalu cintakan syg...dan biarlah abg tgk syg epi slalu walaupun bkn dgn abg....demi cinta abg kat syg...abg rela...tapi lau boleh abg tak mau semua tu berlaku...(T_T)...syg...abg inginkan syg...abg tak ley hidup tanpa syg..nnti lau syg da cbuk..syg da tak ley col abg pagi2 macm slalu..abg akan trasa khilangn syg kalo syg pergi blajar trlalu awal...tapi abg akan cube mmahami...abg tahu sume tu untuk kbaikan syg...abg tak pernah halang syg nak gi blajar...tapi satu jew abg mntak...syg JANGAN LUPAKAN ABG....abg sentiasa mncintai syg walaupun abg tau satu ari kite akan cbuk dgn hal masing2...dan abg harap kite takkan berpaling dari cinta kita ini...sebab abg da rase syg la cinta yg terakhir lam hidup abg...abg tak mau da org lain...abg ade syg jew dalam hidup abg...syg...i love u so much...syg...nnti lau syg da cbuk...abg da tak ley nak paggil syg GEMOK dan syg pom da tak ley nak panggil abg GENDUT....abg akan rindu kat paggilan tu...abg akan rindu nak dgr sore syg yg manje tu...sori abg terpakse tlis kat blog nih untuk krangkan rase sedih kat hati abg ni....abg cintakan syg....abg sygkan syg...HIDUP KU UNTUK MU sayang.....syg,,plizzz jgn lupekan abg...abg tahu kite akan berjauhan dari mate kite tapi abg harap kite tak pernah berjauhan die mate hati kite....abg nak syg sllu ade di hati abg...abg tahu mgkin ape yg abg rase ni slah sbb syg pergi untuk belajar,...tapi abg tak ley tahan lagi aoe yg abg rase...jantung abg berdetak laju...abg takut syg tggl dan lupekan abg,...abg janji abg akan jge syg sepenuh hati abang....i'm going to cry baby...(T_T)

Friday, March 18, 2011

HaSiL KerJA Aku

 sila klik pada gambar untuk melihat gmbar dengan lebih jelas...one click

sila klik pada gambar untuk melihat gmbar dengan lebih jelas...one click



ni jew yg sempat aq upload...malas la nak upload...line internet mcm siput vavi...siput dop lmbat ginim...krem pale otok aq tggu siap upload..lau aq gi berak...siap berak pun ta siap ag upload gmbar ni...nak bgtahunye kat org yg line aq tu lmbat...huhhh...ni hasil keje aq...lau udos pom padan la ngn name junior photographer...hahhaa...bnyak ag gmbar..nnti ar...lau ade mase aq upload ah agi ep...huhu

Wednesday, March 16, 2011

Akhirnya..!!!!!!!!


ape yg akhirnye..?kehidupan aq dah nak berakhir kew..?ke cite bintang dan kejora dah nak berakhir..?wakakaka...x pernah tgk pom...cme pernah tgk iklan jew....tapi sume tu salah la...kehidupan aq baru nak bermula balik stelah AKHIRNYA aq mndapat Nikon DSLR D3100 daripd umi n aboh aq lorh...hahaha...rase hepi semacam jew...yg tak tahannye, si debab tu la slalu ngnjing kat aq..aishhh...mmg nak kne tol ar..lau ade dpan aq...aq gigit2 hidung die..huhu....I love u Nikon....eh saloh....maroh ekgi or...haha..I love u Efa...huhu....tgk..da snyum da tuh...aikkk...snyum lagi...adusss...berant 66...hahaha...tpi jgn 66kg dah ar...gemok debok ekgi...hahaha...Now, my dreams come true...huhu...

Saturday, March 12, 2011

Untuk Sayang

Ku renungkan titisan hujan,
Ku renungkan awan yang mendung,
Ku rasakan angin yang bertiup,
Ku tak inginkan air mata mu menitis seperti hujan,
Dek kerana diri ku,
Ku tak inginkan wajah mu selalu muram sperti awan mendung,
Dek kerana diri ku,
Tapi ku inginkan diri mu seperti angin yang bertiup,
Yang membuatkan manusia sejuk bila kepanasan,
Dab membuatkan manusia tidur lena pada waktu malam,
Jadikanlah diri mu seperti angin yg bertiup,
Untuk memberikan kegembiraan kpd orang lain,
Dan bukannya kesusahan untuk orang lain.

Abang cintakan syg setulus ati abang dan tak pernah ada org lain dalam hati abg. walaupun syg bukan lah org yg pertama dalam hati abg tapi biarlah syg mnjadi yg terakhir dalam hidup abg.......

author : mohd fahmi fitri b roslan

Thursday, March 10, 2011

Mimpi Ngeri

Aduussss...semalam an mase aq tidur...aq didatangi mimpi yang sangat menakutkan...hummmm....aq nak cite pom rase seram jew nim....dah meremang bulu roma aq nim....heeee.....dah la time mimpi tu aq asyik terjaga jew...lepas terjaga then aq tido...pastu mimpi balik..aq pom da tak tau nak buat camne...ari tu pun aq da mimpi mcm ni...tapi ari tu lain ckit jew...aq ngah berdebar2 lagi nim...sebab tu aq bangun tidur dan terus on9..sebab aq nak kongsi citer ni ar kat korang...aq da tak tau nak buat ape...asyik terfikir pasal mimpi aq tu jew...sebenarnye...aq termimpi...ade sseorang yg datang kpda ku...aq pun tak pasti siapa sseorang tu...ari tu pun aq mimpi yg same n sseorang tu jgak la yg datang kat aq....sebab tu aq berdebar sangat....then korang nak tau ape yg die buat kat aq....hummmm....part ni la bg aq mmg menyeramkan bg aq...tibe2, die cuba mmegang tangan aq...aq terus melarikan diri...die trus mngejar aq...dan cuba korang byangkan...mase aq lari tu...die boleh lak trik kaki aq...tak gne tol..jatuh la aq...brani tol ar die tu...then lepas die dapat aq..die gang tgn aq..n korang nak tahu die bg pew kat aq..???die bagi DSLR NIKON.....hahahahaha....aq tak tau nape da due kali aq mimpi pasal nim...then mase aq onfb td...mmber aq tnye...aq ade nikon kew....hummmm...mcm mimpi ni jd knyataan lak...huhu...bkn mmber aq jew tnye...awek aq sndiri pom tnye yg diri die ni lgi pnting kew dari nikon bg aq...huhu....ap lah maksud sume mmpi aq ni....tu lah mmpi ngeri aq yg aq nak kongsikan dengan korang....hahaha...janggan marah ep bile bace...aq harap korang terhibur la...hahah...salam...

Malam Yang Sepi

Hmmmm....borinknye la malam ni...tak tahu la aq nak buat ape malam ni...hujan pun da mula turun..jap lagi mesti sejuk an..lau tido memang best nim...esok pom ta keje...tapi still tak ley nak tidur ar sbb aq rindukan syg aq yg sorang tu...adoiiii...bese time2 camni aq duk berskype ar ngan die...duk grau2, duk gaduh, duk manje2...huhuhu...memang sweet lah...tapi malam ni die tak ley nak on9...nampaknye msj jew la kat  phne..nak wat camne da...redho jew la...nasib baik aq baik...hahaha...ayat yang selalu mmbuatkan sayang aq nak muntah biel dgr aq sebut ayat tuh..hahaha...rindunye la kat kau sayang....aq dah la cyunkkk kat ko ketad2....sumbak ase malam ni...nak syg la..nak manjew2 ngn sayang la...bile duk sorang2 macm ni...mule ah aq duk teringat sume knangn yg pernah tercipta antara aq dan die..bnyak sgt yg telah terjadi....hhuhu....esok mau kuar sama kau lah syg...rindu sgt2 dah nim...nak tgk muke syg puas2...lau da puas tgk muke syg...abg tgk muke awek yg lain lop...hahaha....grau jew...jgn marah ye syg...lau da puas, abg tarik hidung syg lak...pastu abg ggit telinga syg lak...ahahaha...pastu balik uma..mak pom tnye..sape yg buat nih...nih msti da gatai sgt nak kawin nih,...hahah...abg ckap ar syg yg sruh..syg yg gatal nak kawin..hahah..syg kamoooo....MOO000oooo.....eh2...bnyi lembu lak kat cni...lmbu sape lak yg terlepas nim...mesti tuan lembu ade kat cni nim...hahah...ha da ckap da...syg la tuan lembu tuh...hahaha...die ajak syg balik or...hahaha....k lah syg...kat cni jew la abg tulis blog nih..ngantuk mate lak ngdap lappy nih...bese ngadap lappy, mesti syg ade kat depan..ni syg tak de ta best ar...huhu...i love u syg....

Wednesday, March 9, 2011

UnTuk Mu SaYAnG

ehem2...hahahaha..(ntah pape gelak sorang2)..hahahaa...gelak lagi deyh....ni die budak bsuk yg ku sayang2..hehe...aq sayang kamoo deyh budak busuk...grau jew...huhu...sayang dan cinta kan kau ketat2 tau baby...x pernah ade pmpuan lain di hati aq slain kamoo...kamoo jgn tggl kan aq ep..aq cinta mati kat kau..aq tau aq bkan org yg baik2 tapi aq akan cuba untuk jadi yg terbaik untuk diri mu..aq janji aq akan selalu mmbahagiakan hari2 mu..aq akan jga diri mu sebagaimana aq mnjaga diri ku...tapi kurasakan diri mu lebih penting dari diri ku..sayang, jika ade 10 org yg sayangkan kamoo, satu diantaranya adalah aq..jika 1 orang jew yg syangkan kamoo..sesungguhnya org itu adalah aq..dan jika tiada lagi org yg mnyanyangi dirimu, maka itu mmbawa erti yg aq telah tiada lagi didunia ini...walaupun jauh mane pun kite, aq tetap akan mnyayangi dan mencintai diri mu selain perpisahan ajal dan maut..andaikate aq tiada lagi di sisi mu..syg jge diri baik2..ingat pesan abg tau, jangan nakal2 dan jangan gatal2 tau...sbb nnti abg da tak leyh nak tengok2 kan syg...syg pom da takleyh nak mnje2 ngn abg..huhu...syg...syg jgn buat perangai ep.,.nnti abg boleh jd gila tau..sayang, lau abg marah2 syg tu, syg jgn ambik hati ep...abg marah sebab abg syg kan syg...abg marah bile syg buat salah jew..ta de pom abg marah2 tak tentu pasal...nnti syg ckap abg ni gle lak..x pasal2 syg tinggal abg sbb ta mo da idup ngn abg sebab syg ingat abg gile...tapi pape pun abg ase syg lah yg terbaik dalam hidup abg skang ni..setiap org ade sejarah silam..tapi abg harap syg ta ingt lagi sume tu bile brsame ngn abg...abg jealous tau syg...cian kat abg ni...asyik jealous jew...huaaaaa....lau main tiap2 ari sakit ati...lame2 mati camtu jew..dah asyik mnhan sakit di hati jew..pape pom abg nak ucapkan trima kasih yg tak trhingga sebab syg sudi mnemani hari2 abang skang nio dan mmbuatkan abg rase hepi slalu tak lagi sunyi mcm dulu...ummuuaaahhhhh3...i love u so damn much baby....jgn gatai2 tau..nnti abg spelek syg..heheh...

Sunday, March 6, 2011

aKU DaN dIA

Haaaaa....hai my followers....ni lah org yg paling aq saynag dalam dunia ni...die ni insan yg ke-4 aq syg...ala...kuota aq kan 4..so ta kisah la aq nak syg lbih dari 1 pom...sbb an, yg pertma aq sygkan Allah, yg kdeua aq sygkan Rasulullah, yg ktiga aq sygkan ibubapa n kuarge aq n then yg keempat aq syg an AFIFAH BT AZMI  ni lah yg cumil2 yg bucuk2 nim...tpi tak ley puji sngt..nnti die bace kmbang sorang2 lak die..hehehe...syg..abg grau jew...jgn marah ep..hehehe...korang nak tau..aq sayang & cintakan efa ketad2 tau..xde da org lain yang boleh bkak hati aq untuk lpaskan cinta aq ni dri die..aq nak die je dalam hiidup aq..aq berharap agar ajal dan maut jew yg dapt pisahkan kitorang...aq tak leyh hidup tanpa die..walaupun satu jam ta msj rase mcm sehari ta dgr khabar dri die...walaupun 1 minint ta dgr sore die rase mcm setahun ta dgr...nak kate sore die best...best la jgak..hehe...nak kate rindu...mmg aq rindu kat die pon...hahah...syg..syg nak tau tak..?sejak abg knal syg..abg ta pernah ade niat nak tackle org lain slain berusaha untuk dapatkan syg...then bile abg da dpt syg...chatbox kat fb ta pernah pom abg chat ngn sape2 slain kawan2 abg lau ade hal pnting sgt...abg setia ngn syang tau...syg jgn main2kan hati abg lagi ep...heyy my fwenz...korang nak tahu...?aq lau boley nak jge die smpi akhir hayat aq...xkan pernah skali pom akan ku sakiti hati die..kalo hati die sakit msti hati ku jua akan trase sbb hati kitorang dah sbati mnjadi 1 hati...aq doakan agar hbgan kami akan kekal hingga akhir hayat...dan korang pom tlgla doakan untuk kami ep..jgn la doa untuk korang jew..hehehe...x salah lau tlong kwan2 kan...hahah...xkan hok gtu pom payoohhhhhh gok...huhu...ha 1 bnda ag...syg aq ni tak ske aq ckap yg die ni payooohhhhhh...haha..sbb lau aq ajak jmpe n then die ade keje ke ape kew..mmg aq akan ckap "syg payohhhhh"...hahaha...mmg die akan sakit hati,,,huhu..tpi xde da org lain yg dapat gnti syg aq ni kat hati aq ni...I LOVE U SO DAMN MUCH BABY....I NEVER LET U GO...
There was an error in this gadget

Popular Posts

BMI Calculator