Thursday, March 31, 2011

Jangan Lupakan Aku

entah nape hati ni tibe2 jew rasa sedih semacam jew....hummm....maybe ade sumtink yg xkene ngan diri aku ni kan....hummm...lepas jew DIA kate mak DIA sruh gi blajar blan 4 ni aq mule trase sedih...aq x mo berjauhan ngn die kalo boleh...tapi aq cube untuk memahami hati aq...aq cube untuk memahami situasi skrang...aq tahu ape yang mak DIA mahukan tu betul...sebab seorang ibu memang nak tgk anak die berjaya satu hari nanti...tapi tidak kew terlalu awal...aq nak kamoo lorh sayang...plizz sayang jgn tinggalkan abg lagi buat mase ni...aq x ley lau hidup sowang2...abg harap syg dapat la pujuk mak agar tggu tawaran dari ipta dulu....abg nak syg...abg inginkan syg ade ngan abg...abg tak sanggup hidup kat cni sorang2...abg akan kesepian lagi mcm dulu...abg tau lpas ni syg akan cbuk dgn study...tapi abg akan cube paham...tapi abg takut satu ari syg kan lupekan abg sbb sayng da jmpe org yang lebih baik dari abg...lau mcm tu abg akan tahu mmg diri abg bkn yg terbaik untuk syg...dan abg redha kalu sume tu akan berlaku...sbb abg trlalu cintakan syg...dan biarlah abg tgk syg epi slalu walaupun bkn dgn abg....demi cinta abg kat syg...abg rela...tapi lau boleh abg tak mau semua tu berlaku...(T_T)...syg...abg inginkan syg...abg tak ley hidup tanpa syg..nnti lau syg da cbuk..syg da tak ley col abg pagi2 macm slalu..abg akan trasa khilangn syg kalo syg pergi blajar trlalu awal...tapi abg akan cube mmahami...abg tahu sume tu untuk kbaikan syg...abg tak pernah halang syg nak gi blajar...tapi satu jew abg mntak...syg JANGAN LUPAKAN ABG....abg sentiasa mncintai syg walaupun abg tau satu ari kite akan cbuk dgn hal masing2...dan abg harap kite takkan berpaling dari cinta kita ini...sebab abg da rase syg la cinta yg terakhir lam hidup abg...abg tak mau da org lain...abg ade syg jew dalam hidup abg...syg...i love u so much...syg...nnti lau syg da cbuk...abg da tak ley nak paggil syg GEMOK dan syg pom da tak ley nak panggil abg GENDUT....abg akan rindu kat paggilan tu...abg akan rindu nak dgr sore syg yg manje tu...sori abg terpakse tlis kat blog nih untuk krangkan rase sedih kat hati abg ni....abg cintakan syg....abg sygkan syg...HIDUP KU UNTUK MU sayang.....syg,,plizzz jgn lupekan abg...abg tahu kite akan berjauhan dari mate kite tapi abg harap kite tak pernah berjauhan die mate hati kite....abg nak syg sllu ade di hati abg...abg tahu mgkin ape yg abg rase ni slah sbb syg pergi untuk belajar,...tapi abg tak ley tahan lagi aoe yg abg rase...jantung abg berdetak laju...abg takut syg tggl dan lupekan abg,...abg janji abg akan jge syg sepenuh hati abang....i'm going to cry baby...(T_T)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Popular Posts

BMI Calculator