Saturday, December 31, 2011

Anniversary

Assalamualaikum semua...ni ha..aq nak ucap selamat tahun baru jugak lah..dah aq tengok sume org duk sambut tahun baru...ni da masuk tahun 2012 dah...ehem2..aq ade mnde nak kongsikan dengan korang nih..huhu...dengan ini ...01/01/12 maka genaplah setahun aq bersama yg tersayang iaitu Afifah bt Azmi yg tercinta...dalam mase stahun nih..mcm2 pngalaman pahit dan manis kitorang lalui..sbnyak amne pun kenangn pahit tuh bnyak lagi kenangan manis yg kitorang lalui...bersama baru setahun tapi rasa mcm dah 10 thun bersama...huhu..kitorang rapat sngt..mgkin korang2 tak mcm kitorang,...huhu..so korang2 jgn jelez ep..aq sje jew bgtahu nak suruh korang jelez...hak3....aq harap hubungan aq dan die nih mnejadi yg terkahir dalam hidup ku..memang die bukan cinta pertama aku tetapi biarlah dia menjadi cinta yg terakhir dalam hidupku dan jgn pernah ada org ketiga dalam hubungan aq dan dia...x pernah ku ucap kata benci terhadap mu syg kerna ku tak mahu benci itu hadir dalam hidup ku untuk mu...hnya ku ingin cinta dan kasih syagku untuk hidup mu...i love u so much baby...syg jgn pernah tinggalkan abg tau...abg cintakan syg sorang jew//abg rindukan syg doeh...tak tahu da nak wat camne..mmg takkan pernah cari yg lain tau...i love u baby....semoga hubungan kita nii kekal hingga akhir hayat...amin....=.=

Tahun Baru..???

Ahlan wasahlan...tinggal beberapa jam jew lagi kita akan melangkah ke tahun baru iaitu tahun 2012..ini bermakna tahun 2011 akan meninggalkan kita buat selamanya...sesungguhnya pasti akan ramai manusia dan termasuk org Islam sekalian akan menyambut tahun baru di dataran2 yg sepatutnya dengan kemeriahan countdown dan percikkan bunga api...hummm...inilah salahnya seorang yg bernama manusia...menyambut kedatangan tahun baru dengan cara barat..kenapa tidak menyambut tahun baru dengan Allah swt..?tidakkah kita rasa bersalah dengan menyertai program2 yg berunsurkan maksiat..?sesungguhnya org2 yg sebegini akan mengakibatkan Allah swt menurunkan bala bencana yg menyebabkan org yg tak bersalah pun kene...tapi bermacam2 bala sudah di turunkan..tapi sudahkah mereka sedar tentang sume ini..?sedih apabila mengenangkan sikap org Islam sendiri yg Islam hanya pada nama...terlompat-lompat di dataran tak kira lelaki dan perempuan bercampur..di manakah maruah kita..?di manakah martabat Islam..?begitu rendah org bukan Islam melihat agama Islam..T_T..bukankah Islam disuruh menjadi contoh kepada agama lain..?tetapi knapa agama lain menjadi contoh kepada kita..?kita t'ikut2 budaya barat..apakah ini akhir zaman..?ya..inilah akhir zaman...di mana Islam semakin lemah tetapi kafir semakin kuat dan tak henti2 menjatuhkan Islam..Ya Allah kau sedarkanlah umat Islam di dunia MU ini...sesungguhnya aq sedih melihat saudara2 ku dalam keadaan sebegini...dimanakah akal sihat mereka..?negara Malaysia adalah negara yg rasminya beragama ISLAM...tetapi dimanakah kerajaan yg memerintah...?jikalau kerajaan tidak membenarkan program sperti ini berlaku...pasti semua ini tidak akan terjadi...sesungguhnya negara Malaysia bukan lah rasmi beragama Islam tetapi lebih kepada org bukan Islam kerna mengikut cara barat...sesungguhnya kita perlu menukar kerajaan yg sedia ada sekarang dan melakasanakan HUDUD....pasti tidak akan ada program seperti ini lagi bahkan ceramah2 agama akan muncul seperti malam ni di stadium merdeka di Shah Alam Selangor bersama Ustaz Azhar Idrus...hummm...pelik lah org zaman skang.sume nak ikut arus kemodenan sampai agama pun nak ikut kemodenan...asthagfirullah...

Sunday, December 25, 2011

Jadual Sem 2

HAHHHHH.....ni die jadual aq....
tgk jadual serabut doh ase..nasib tak fit mane...lau tak sebek molek ar kalu fit....tu pun hari selasa pukul 4-5 ade kelas...tapi bertindih...kne update lop ar jadual..tapi comey doh jadual nim ey...huhu....tapi gtu ar...kelas heat & fluid adop lagi tuh..gane kire ginim...ni yg buat aq bengang..!!!!!!!!!!!!!!hahahaha....sempat lagi gelak...ngokkksss....hak3...ske lagi....Y_Y..nagis ar plop...huaaaaaaa.....alapadang doh la gining....debor pulop....mcm2 ade perasaan aq...mcm astro jewpp....^_^
mgkin jadual ni akan berubah lagi...................!!!!!!!!!

Nak Pergi dah....Y_Y

emm...pagi esok aq akan bertolak pergi kew TATIUC in Kemaman...dekat jew pom..tapi aq tak mo pergi la..aaq still lagi nak duk kat rumah...aq tak puas lagi..huaaa...tapi yg aq paling tak mo sgt2...aq tak mo jauh dengan sayg aq...aq nak dgn die slalu lah...nka ckap phne ngn die..nak skype ngn die..nak main ABC,BINGO & NOMBOR EKOR kat skype...huhu...rindu nak main sume tu...aq rase tu lah kenangn taime skype yg paling manis...tapi kalu skype mesti gaduh sbb facebook ....rizak ngat ar aq...nanti aq dah nak gi dah..dah tak leyh skype slalu ngn die...agipun aq ngn die x lame lagi dah nak ckup setahun....tggal bberapa hari jew lagi..tanggal 010112...ckup lah kitorang bersama selama setahun...aq harapkan kitorang akan kekal hingga akhir hayat...syg...syg jge diri ep kalo abg dah pergi esok..syg ingt tau..syg jgn nakal2 n jgn gatl2....nanti abg sedeyh kalo syg wat mcm tu kat abg...i love u so much sayang......

Saturday, December 24, 2011

Perjuangan Bermula lagi...!!!!

pejam celik pejam celik dah sebulan dah aq duk kat umah....ari isnin nih aq dah nak balik kat campus aq TATUC..:(...rasanya malas lagi nak balik...tak puas lagi duk kat rumah..tak puas lagi main ngan adiq2....Y_Y...nak duk kat rumah lagi....aduss...skang mase tuk aq berjuang lagi...aq harap perjuangan aq kali ini akan mmerikan kegembiraan buat aq dan semua..maybe semester ni aq lebih sibuk dari sem lepas...sbb aq akan ambik 7 subject tuk sem nih....jadual aq maybe fit gle2..projek, assignment pun msti bnyak gak...adusss....syg...sabar ye dgn sume nih...mesti ade hikmah disebalik sume nih...kite kan nak berjaye same2 so kne blajar tol2 lah..lepas da berjaya kite leyh kahwin...hak3...jgn bsing2..nnti org lain dengar lak...sabr ye..abg balik lak..bukan jauh pun...tapi rutin kite akn berubah la...tak mcm time abg ade kat rumah dah la...aq kne bagun awl lah plak..adusss...malas nye nak bgun awl2....aq bese duk kat rumah...kul 12 baru bagun..haha...ni nak bangu awl mcmane ntah nih...huhu...sebek plok la rase...syg...syg jagn sedey2 ep....abg sentiasa ade untuk syg...abg janji abg akan selalu stia ngn syg..abg akan layan jugak syg walupun sesibuk mane abg hari tuh..tapi dalam sehari tuh mestilah ade mase untuk abg rehat n layan syg kan..bkan xde mase lagsung kan...:)..syg senyum keyh....ummuuuaaahhhhhh x 9999999....i love u baby....Y_Y

Friday, December 23, 2011

saBarLah DUhai HaTi...T_T

salam...emmm...selepas keriangan yg ku rasai...dtg pula kesedihan yg kurasakan sekarang ini...T_T...siyes la aq kecewa weyh bile org yg aq syg tak jujur ngn aq..knape lah kan nasib aq mcm nih...aq tak marah la ko tinggal brg tu pun...siyes aq tak marah..tapi nape dari awl2 ko tak bgtahu aq..???susah sgt kew ko nak bgtau aq..?aq suh ko pergi balik ambik ke cincin tuh..?aq rase aq tak lah sezalim tuh nak suh ko buat mcm tuh..tapi bg aq..ko jujur ngn aq pun da kire ckup lah...dlu pun dah jadi mcm ni...dlu aq tnye ko..mane bear..?nak tgk...tapi ko ckap ade...ade dalam almari...tapi yg sbenarnye ko suruh mak ko bawak balik bear tuh..knape smpi aq kene tnye dulu baru ko nak bgtau aq sume tuh..?aq ni dah tak pnting ke bg ko ha.?aq kecewa ko tau tak org buat aq mcm nim...knape ko tipu aq..?ko tau tak aq benci penipu..?jgn sampi aq benci ngn ko skali...aq benci penipu...tapi nape ko still tipu aq..?aq tnye mane cincin..?ko ckap ade...n then ko ckap lak..sori x ingt nak bawak balik cincin tuh...eh ko tahu x sakitnye hati aq mase tuh...nape ko tak bgtahu aq hah..??????????ko nak buat aq mcm nim smpi bile...?smpi aq mati kew ko nak buat aq mcm ni...?ke ko rase ko dah bgus sgt..?ko dah boleh hidup tanpa aq kew..?aq tnye ko...ko dah boleh hidup tnpe aq kew..?kalo ko rase aq ni tak penting da..ko bgtahu aq...kalo lah aq ni penting...ko da bgtau semua tu kat aq awl2 lagi...nak kate aq tak bgtau lagi..aq rase dlu aq dah btau..tapi kanpe ko ni bangang sangat hah susah sgt nak faham....aq benci tau tak org buat aq mcm nih...aq kecewa la.....ko tak faham aq kew.?aq tak mintak pape pun....JUJUR ngan aq pun dah ckup lah weh....kalu aq boleh jujur ngn ko dalam seme bende...tapi nape ko takleyh mcm tu hah,..????tlonglah jgn buat aq mcm nih....aq sedih ngan perangai ko nih....T_T..camne ep nak tahan kalo mcm nih..??

Wednesday, December 21, 2011

BINGO..!!!!


hahaha...malam ni...ni lah keje aq ngn syg aq...bleyh pulak malam nim main BINGO mlm nih...hahaha...sumbak3...tapi sedap jugop sbb aq menang skmo tanpa kalah dalam 5 game...hahaha..bluerkkkk cian kat ko efa...bluerkkkk...hahaha.....dlu nak main BINGO kene tggu time gi skola nak ajak kawan2 main..skang ni tak payah..duduk kat rumah n then bukak skype...leyh main BINGO da...bertape mudahnye kehidupan hari ini kan...daripada korang buat mnde bukan2 depan skype baik korang main BINGO ke ABC kew...sdap jugak..lebih2 lagi kalo main dengan awek mcm aq nih..sweet jew rase..nak2 bile sebut BINGO.!!!hahaha...pasti ade yg tergelak sbb menang n ade yg geram sebab kalah...die kan bunyi "arghhhh....alaaaaa......hummmm..."hahaha....tu lah yg buat aq seronok jew malam nih..huhu..korang tak nak cube kew..?seronok.....try lah...pasti nak lagi...pape pom, main permainan dulu2 lagi best dari permainan skang...^_^

Monday, December 19, 2011

ResULt Da KelUAr.!!!!!!!!!!!!!!!

Assalamualaikum kawan2...hari ini akan ku tersenyum riang melupakan segala kesedihan..:p...alhamdulillah..hari ini result final exam aq keluar...aq mendapat result yg agak gempak...:)..aq dapat ckit jew juz 3.53 jew...tapi dekan lah..dan mampu mmbuat ku tersenyum....hari ini pasti akan ku tersenyum smpi ke malam mcm kerang busuk..hak3...ape lah kerang busuk...aq wangi keyh...aq bersyukur sgt sbb dapat result yg aq target kali nih...dan impian aq nak org kenal aq dgn kejayaan ini insyaallah akan berjaya...Ya Allah aq berterima kasih kepada MU ya Allah..seseungguNYA KAU MAHA PEMURAH LAGI MAHA MEBERI YA ALLAH...^_^

Sunday, December 18, 2011

riNdU kAT aWak..!!!

-_-....saya rindu kat aw doh nim..sy rindu gile doh kat awk...sori wak..i love u so much...i dont know what 2 do...ari ni mmg sy lain sikit..sy xley selih lagsung ari ni..terus sy jadi xde mod..sy mitak maaf..sy ase cepat nak marah..sy tahu awk tak sihat...sbb tu sy ckap ngan nada yg bese..sy nak awk jew...sy bkn nak pape pom dari awk..awk..sbnarnye lepas kite skype td..sy tak ok...tapi sebab sy tahu awk tak sihat...sy bgtau yg sy ok..sy xnak awk ckap sy tak faham awk lak..dah la awk tak sihat..sy lak wat perangai...so "saya ok demi awk"...:-) ..awk...sy tak tahu knape ngn diri sy ari nim..sharian sy xde selera nak mkn..sy tak rase lapar pun..tapi sy ase lemah sgt...maybe sy pun tak sdap badan sbb tu sy jadi xde selera nak mkn..awk...sy xnak tnjuk pun kat awk yg sy tak sihat..sbb awk pun tak sihat..nnti awk pikir sal sy agi sal awk lagi..tapi sy janji sy akan kuat dari awk untuk sy jage awk...sy sentiasa ada untuk awk..awk slalu tnye sy.."abg marah kew..?"..mmg sy rase nak marah tapi sy tak jadi nak marah...sy faham awk tak shat...awk..awk dgr la ckap sy..awk mkn ubat ep...ni sy ade bleyhla sy pakse awk mkn ubat..nnti kalo lah sy dah tak de ..sape nak pakse awk mkn ubat lagi...awk jgn degil2 tau..xbaik..awk kne ingt kat sy..kalau awk syg sy..awk kne sihat selalu...demi sy kan..awk...kalau boleh sy tak nak marah awk..tapi bile sy tahan marah tu..awk sperti buat2 untuk sy jadi marah..awk ske kew sy marah...sy dah tak nak marah awk.sy takut awk bosan jew...tu sy xnak marah2 awk tu...tubuh sy pun ase lemah semacam jew ari nih...sy mmg tak ckap bnyak mane hari nih..tapi depan awk sy jadi ok balik..sy nak awk jew ade ngn sy slelau..sy nak tgk awk..baru sy jdi segar balik...awk...tadi sy mintak maaf sbb lambat2kan untuk off9 skype ngn awk...sbb sy tak puas agi tgk awk...sy mntak maaf deh...sy rindu awk jew td..tu nak tgk lame2 tuh..tapi sy tgk awk dah semput sbb hidung awk tersumbat..sy cepat2 nak off9 td...tapi thanks sbb ade untuk sy tadi walaupun skejap...sy sayang n cintakan awk sepenuh ati sy...saya rindu kat awk sangat2...T_T..skang ni sy still algi sorang2...awk da tido da..sy tak leyh tido lagi..sy xtahu dah nak buat ape nih...sbb sy sayangkan awk...sy kasi awk tido awl...sy kecian kat awk sbb sore awk tak ok...nak ckap ngn sy pun awk jd tak sdap..takpe..sy fham sume tu..sy da ckap ari ni mmg sy tak on ckit..mnde kecik pom sy nak trase..nape awk ckap kasar td mase awk nak tido.?awk nak marahkan sy kew..?sy ade wat pape kew kat awk..?xde kan..?sy mmg nak kasi awk tido pun..tapi jgn lah smpi mcm tu..sy tau mod awk tak ok..sy da cbe da faham...mcm2 da sy buat supaya awk xde rase nak marah...tapi awk nak marah jugak kat sy..ape lah salah sy kan..Y_Y

Friday, December 16, 2011

Hukum Hudud




Assalamualaikum...video ini adalah tentang kefahaman hukum hudud...hukum hudud adalah hukum Allah...Allah swt tidak pernah zalim terhadap hambanya...so marilah same2 kite fahami tentang hukum hudud ini..video ini depetik dari youtube...disediakan oleh MATLUTHFI dan penampilan khas iaitu BOB LOKMAN....


p/s : sbelum korang play video nih..tlong pause lagu kat sebelah tu   ep...

My Business Card


This is my business card 4 fahmifitri photography...simple card...pape pom..kalu korang ade pape perancangan nak kahwin kew...korang rase nak booking aq untuk jdi photgrapher pun buleh..tntang harge korang bleyh text aq or call kew...jgn risau..aq akan sentiasa ada untuk korang..wahhh...ayat jiwang siot..hahah..aq juz nak tunjuk kad aq jew...huhu..amik la simpan...mane tahu bergune kew nanti..hahaha

Wednesday, December 14, 2011

tak lEyh naK tiDO...

jam menunjukkan 3.21 pagi...aq masih lagi tak tido...aq masuh mnantikan si dia yang ku sayangi..aq x leyh tido kalau aq x dgr suare die...so aq ambik keputusan untuk on balik lappy aq nih untuk cari cik blog aq nih..mntak2 die x tido lagi....boleh la die temankan aq...huhuhu..tapi aq xnak sgt cik blog ni temankan aq..aq nak org yg dalam gmbar kat atas tu tmankan aq...aq nak die jew,...aq xnak org lain...sbb die jew yg aq cinta...:(..awk...awk tau x nape saya baut perangai malam nim..?sbb saya nak awk pujuk sy jew...sy buat2 merajuk ngn awk...sy nak manje2 ngn awk..sbb tu sy buat mcm tu..tapi yg lain lak sy dapat..awk marahkan sy lagi ade lah..sy mintak maaf awk...tapi nape malam ni kite gaduh awk smpi tutup phne..?sy x ley nak col awk..xley nak pjuk awk...sy risaukan awk..sy xleyh tido kalau x ckp ngn awk....sy tahu tadi sy salah...sy marah awk sbb mnde kecik jew...sy tahu sy tak faham awk..sy mntak maaf....awk nak tau x...sy on9 facebook pun sy xde nak wat pew...sy x chat pun ngn pmpuan lain...walaupun mlm ni sy borink gle2..sy still lagi dgr ckap awk...sy xnak khilangan awk sbb mnde bodoh mcm nim...sy dah cbe xnak marah awk...tapi awk buat jgak sy marah....awk ltak phne mcm tu jew...lepas tu sy cuba dengar lagu...untuk ulit tido sy malm nim...lpas dengar lagu sy still xlehy tido...sy cuba buat msj untuk pujuk awk..sy tgk x delivered..sy try col...dgr2 voice mail....alangkah sdeyhnya sy waktu tu...sy ase nak nagis pun ade..nasib sy kuat...huhu...tpi awk tau2 lah kan...sy xleyh kalo awk xde....sy nak awk...!!!!!!!!!!!bngun lah n col lah sy balik....sy rindukan awk...awk x kecian kat sy kew..?huaaaaaaa.......I LOVE U SO MUCH SAYANG...sy janji sy xkan tggalkan awk seumur hidup sy..biarlah org nak kate janji tu x leyh pakai...tapi ikhlas sy ckap..insyaallah janji sy ade awk boleh pakai...selagi Allah izinkan saya bersama awk..selagi tu lah sy akan ade untuk awk walaupun awk marah2 sy...sy cinta mati kat awk tau,...Hidup Ku Untuk Mu....awk....awk janji jugak ngn sy ep awk xkan tggalkan sy...T_T

Monday, December 12, 2011

Logo FFP


Ni logo terbaru untuk fahmifitri photography....ni links die http://www.facebook.com/fahmifitri.photography ...korang bleh la likes page tu kat facebook kalau korang ase ske...aq x pakse pun..hehe....korang jgn marah ep lau gmbar aq tak cntik...korang komen lembut2 dah la..jgn maki2 aq lak...cian aq..dah la amik gmbar x pndai...huhu

Untuk Afifah bt Azmi

video ni aq buatkan khas untuk insan yg ku syang dalam hati ku ini....dalam video ni ade cerita tntang aq dan die..x bnyak pom..ckit jew...ingat...aq syg kat die...korang jgn nak kebas die dari aq ep...aq kepok2 pale korang nanti....i love uu baby...jgn tggl abg ep....abg yakin cinta abg xkan mati untuk syg...
video
untuk play video nih...tlong pause lagu kat sebelah tu...lau x...serabut korang tgk vdeo nih....
There was an error in this gadget

Popular Posts

BMI Calculator