Saturday, December 24, 2011

Perjuangan Bermula lagi...!!!!

pejam celik pejam celik dah sebulan dah aq duk kat umah....ari isnin nih aq dah nak balik kat campus aq TATUC..:(...rasanya malas lagi nak balik...tak puas lagi duk kat rumah..tak puas lagi main ngan adiq2....Y_Y...nak duk kat rumah lagi....aduss...skang mase tuk aq berjuang lagi...aq harap perjuangan aq kali ini akan mmerikan kegembiraan buat aq dan semua..maybe semester ni aq lebih sibuk dari sem lepas...sbb aq akan ambik 7 subject tuk sem nih....jadual aq maybe fit gle2..projek, assignment pun msti bnyak gak...adusss....syg...sabar ye dgn sume nih...mesti ade hikmah disebalik sume nih...kite kan nak berjaye same2 so kne blajar tol2 lah..lepas da berjaya kite leyh kahwin...hak3...jgn bsing2..nnti org lain dengar lak...sabr ye..abg balik lak..bukan jauh pun...tapi rutin kite akn berubah la...tak mcm time abg ade kat rumah dah la...aq kne bagun awl lah plak..adusss...malas nye nak bgun awl2....aq bese duk kat rumah...kul 12 baru bagun..haha...ni nak bangu awl mcmane ntah nih...huhu...sebek plok la rase...syg...syg jagn sedey2 ep....abg sentiasa ade untuk syg...abg janji abg akan selalu stia ngn syg..abg akan layan jugak syg walupun sesibuk mane abg hari tuh..tapi dalam sehari tuh mestilah ade mase untuk abg rehat n layan syg kan..bkan xde mase lagsung kan...:)..syg senyum keyh....ummuuuaaahhhhhh x 9999999....i love u baby....Y_Y

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Popular Posts

BMI Calculator