Sunday, June 19, 2011

CeriTA cIntA

ehem3...!!adusss...sakitnye telinga....eh..nape lak sakit telinga bunyi kat tekak...pelik sungguh..haha..maaf2..loyer bruk ckit...haaa..ni aq nak story ckit kat korang...lau korang tgk pde blog aq ni kan mmg nampak mcm blog sedih kan...hahhaa...asyik cite sal awek aq jew..mmg la..da blog aq..mmg aq cite sal awek aq..takkan nak cite sal awek ko lak..haha...walaupun sume cite tu sedih la..n kdang2 tu ade yg rizak...haha..tapi sbenarnye kan aq hepy sgt aq dapat knal ngn syg aq tu afifah bt azmi ...i'm lucky i'm in love with her....aq pom tak tahu nape...aq mmg sayg gile2 kat die nim..die da buat mcm2 untuk aq..n aq janji aq takkan tinggalkan die dan tak de pe yg boleh pisahkan kitorang mlainkan ajal dan maut..walaupun kitorang gaduh teruk skali pom...kitorang tak pernah pom gaduh smpi sehari tak msj..bkn kate shari...satu jam tak msj sbb gaduh pom tak pernah...kitorang tak ske gaduh lame2..kitorang lebih ske slow talk bincang jln nak slesai masalah tu...kitorang tak ske lari dari masalah...aq ni mmg jenis cepat marah..tapi aq cepat hilang rase marah tu..nmpk cam kerap kali kan ktorang gaduh...bnyak2 kitorang gaduh...banyak lagi mase kitorang hepi2..syg...aq syg ketad2 kat ko lah....kdang2 kan kitorang gaduh smpi ade bdak tu nangis...hehehe..t'esak2 nangis nye...ciannye kat syg aq tuh...tapi mmg die tu manje pom..lau tak wat ape yg die nak..msti nak ngajuk...haha..dah la tak pndai nak sbar...nak mnde2 sume nak ciap cepat...aq lah yg jd mngse pnderaan..hahah..tapi aq tak kesah pom...sbb die kne mcm tu gak ngn aq..haha..kdang2 truk ag kot..nasib baik aq baik...time die nangis..aq la kne pjuk die balik..pdahal aq tgh marah tu...mngalah jew la sbb tanak tgk die ngis..heheh...tu aq kate aq baik...haha...ni lak sal mak die nim...aq ase mak die nim da tahu aq couple ngn anak die yg mnje nim...ciap suh aq jmpe ank die kat uma die ag..tapi lau jmpe kat luar tak ley ar...sbb ayah die tak kasi...dah lau camtu lagi ar snang kan..lagi aq ske..ley aq rpat2 ngn mak ayah die..mane tahu da brkenang nak buat mnantu kew...hahah...adusss..gatal la plak aq nim..tpi xpe..demi syg aq kan...kahwin awl takpe..tapi biile da de keje la...aq ase mak ayah die im perasan sbb aq slalu gi uma die untuk jmpe die lah...huhu...pape pom mmg aq cyg gile2 kat syg aq...da nape lak syg snyum nim..?abg ckap kat diorang yg abg cyg kat syg...bkan abg ckap kat syg...tgk..snyum lagi...adusss...angau lah tu..haha...grau jew syg..jgn marah ep..baby...i love u...i will never let u go....abg ade syg jew..abg janji abg akan jage syg betol2..tu janji abg kat syg..k lah korang..tu jew lah yg aq nak cite kat korang...nnti2 aq cite lak ep,...

Saturday, June 18, 2011

aKAn MeriNDui Mu

haaaa...nnti lepas zohor awk da nak balik hostel da...awk da ready kew nak berjauhan ngn sy balik.?huhu...xpe2...awk gak yg ckap..walupun kite jauh di mate tapi kite selalu jew dekat di hati kan syg...awk...sy ingt ari nim nak gi uma awk....nak beli mknan n mkn same2 ngn awk kat uma...tapi x smpat la plak..tapi xpe..xde rezki lah tu syg...sabor jew lah..huhu...sdey2 pom tade gne gak..mggu depan awk ckap nak balik jugak kan...boley la kite jmpe lagi kan syg..kite kuar same2 ep syg..rindu gle2 nak kuar ngn syg....nak ambik gmbar syg..hehe...tapi kan smlm abg kene marah ngn syg la..adusss....gara2 sorang minah tu aka kawan BAIK syg..hahaha...jgn marah ye...abg ingt lagi ayt syg..."yg abg tu cerdik sgt knape gi approve die, bongok"..aduss...mmg pedih gle2 syg kate kat abg...sabor jew la..trkejut gle abg dgr syg ckap camtu...marah sgt la ktekan...sbbnye abg tak bgtau kat syg yg abg da apprve mnah tu lam fb jew..abis abg kne camtu..nasib abg tak amik siyes...lau abg amik siyes..lagi teruk syg kne ngn abg...gaduh besar lak ar..huhu...tpi mod abg ok smlm syg...hehe..syg tau kan nape mod abg ok smlm...sbbnye kite ......................tut....tut....tut.....u know whats the meaning of the dot3....hahaha...so abg malas la nak marah2 smlm syg...syg...nnti da balik sne blajar btol2 tau...jgn bnyak main sgt...syg jgn lupe gak abg kat cni..abg kat cni sntiasa mrindui syg la...jgn pernah ade perasaan yg dpendam dalam hati syg ep...syg juz luah kat abg ep...jgn simpan2 tau...i love so damn much baby...

SayA rASe sAya FahAM........

hehehe...(menangis dalam ketawa )...awak...sy suka la awak balik..sy suka dengar bile awk balik demi sy..huhu...suke sgt2..sy rase trharu sgt2 wak...tapi sy sedar wak..sy pkse awk balik mggu nim sbb sy rindukan awk..awk sy tau sy masih x fahamkan awk..awk..kenape ngn sy wak..kanpe sy jadi camni..?sy tak nak jd cam ni...awk..sy tahu sy masih ta faham awk..sy asyik tak bg peluang kat awk..sy asyik nak awk ade ngn sy..sy tahu tu..tpi sy xley nak buat ape..smakin sy cuba untuk holang sume tu..smakin kuat ia berada dalam hati sy..sy da cube wak..tapi 1 jew saya mntak jgn awk mntak sy lupekan awk...awk..tdi awk ckap awk nak rehatkan...sy da ckap..awk pergi la rehat...tak pe la ngn sy ni..awk jgn risau la..tapi nape awak asyik fkir yg sy tak ikhlas kasi awk tido...sape sy wak...sy da ikut sume ape yg awk nak..tapi nape awk masih ckap camtu..?teruk sgt sy ep wak..?
awk..sy tahu sy yang sruh awk balik mggu ni..sbb sy nak jmpe awk..mane tahu kan untuk yg terakhir  sy tgk awk...dah2..jgn mengarut la...sy tak nak awk marah sy lagi dah..awk pom ckap awk balik demi sy..terharunye sy bile sy dengar awk cakap camtu..tpi kan dalam mase yg same sy da susahkan diri awk intuk awk balik kat cni...sy tau...awk kne kemas barang2...awk kene kejar mase awk..sbb kelas awk abis lambat...lepas tu awk knde tggu prebet lagi untuk ke trminal...sy tahu wak...awk tak ske care cam tu..lau awk rase sy susahkan awk..sy mntak maaf..mgkin sy X FAHAM awk lagi...kalau lepas ni awk xnak balik jmpe sy pom takpelah...sy faham..awk g sane untuk blajar kan..sy akan cube faham...
awk...awk suruh sy faham awk kan...sy dah faham da wak...skmo2 da sy faham awk...tapi ade tak sy mntak awk faham sy..?ade tak wak..?sy harap awk dapt faham perasaan sy..tpi tekaan sy salah...awk xley nak faham sy...awk tau tak...sy juz mntak awk teman sy jew sblum tido..tu pun tak slalu sy mntak awk teman sy tido lmbat..tapi awk mmg marah sy..awk ckap esok ade kelas awl la...ok...sy faham awk...sy bgg awk tido awl..tapi awk masih ckap sy tak faham awk sbb sy jdi xde mod lpas pde tu kan...tapi ade awk fikir prasaan sy..?xde kan..ape yg sy rase sbnarnye awk tak pernah ambik tahu pun..ok..sy trima..sy tak na awk susah..sy nak awk mcm biase jew..awk tak amik berat sal perasaan sy pom takpe...slagi sy kuat..kite tetap akan bersame...sy da pesan kat awk dulu..kalu btul2 cintakan sy...awk jge sy betul2....
awk..i love u so much...awk tak faham sy mcmane sy cube untuk faham awk...(-_-)

Saturday, June 11, 2011

aWak, sy MinTAk MaaF...

awk...awk tau tak yg sy rindu sgt2 kat awk skang nim..lmbat lagi kew awk nak balik..setiap saat sy ingtkan aqwk..sy nak awk wak...awk cpat2 la balik tman sy kat cni...sy rindu awk..awk...sy nak tnye nim...sy slalu ggu awk kew..?sy selalu buat awk rimas kew..?lau sy buat awk mcm tu awk tlong bgtau sy ep..awk..awk nak tau x..?sy setias sgt2 ngn awk..sy tahu sy bkan org g baik2 untuk awk tapi sy cuba jd yg terbaik untuk awk..sy janji awk...awk pegang janji sy tu ep..

awk...bile awk balik nnti sy nak cepat2 jmpe awk..sy nak tgk awk..da lame sy tak tgk awk dpn mate sy...ntah mcm mane la awk skang ni ep..sy jd berdebar2 nak tgk awk..awk makin kurus kew makin gemuk ep..huhu..awk..awk janji kan ngn sy awk nak setia ngn sy..awk tanak ade org lain kan dalam hdup awk..lau mcm tu bagus la..sy pom mcm awk jgak..

awk...smlm awk ckap awk nak msj jarang2 ngn sy...sy trkejut sgt wak..sy tak tahu nape awk ckap cam tu..sy ase mmg sy da ggu awk kan...sy mntak maaf bnyak2 wak sbb sy tak ley nak faham awk..sbb sy jd mcm tu sbb sy rindu awk n sy perlukan awk dalam hidup sy...awk tahukan mcm ane sy...sy janji ngn awk lepas sy tak de nnti awk pasti tak jmpe org yg smae mcm sy lagi..sy harap awk ta nyesal dgn ape yg awk nak...

awk...sy lau bleh mmg tanak acau awk...tapi sy tak sedar yg diri sy asyik ggu awk jew...sy tak msj pom awk time awk study..time awk kuar jew kite msj slalu pom..ari2 awk cuti..sbb sy fham awk...awk..sy ingt sy dah faham awk..tapi sbnarnye sy masih tak fham awk dimate awk..sy mntak maaf bnyak2 ye..sy tak tahu..kalo awk nak marah sy pom awk marah lah,,sy trima sbb tu mmg salah sy kan...

awk...bile sy tak de nnti awk dah tak ley jmpe org yg mcm sy sbb tak de org yg same 100% antra 1 same lain...awk ingt pesan sy tu ep...i love u so much.....(-_-)..

awk...awk mmg bukan cinta pertame sy..tapi sy nak ckap awk cinta sejati sy yg pertame...sy harap awk jgak mnjdi cinta yg terakhir dalam hidup sy...awk bkn org yg pertme dalam hidup sy...dan biarlah awk mnjadi org yg terakhir dalam hidup sy...sblum sy pejam mate...izinkan sy habiskan waktu sy bersame dgn awk..T_T

ikUt ahhhh..!!!

huhhhh..!!!ski2 nak gaduh....serabut aq...lau tak uas ati ngan aq ckap jew la...yg nak cari pasal skmo tu ape hal....!!kalu ase bsar da ase da pndai nak pikir sndiri...ok fine...buat kputusan sndiri...!!!org ckap pom salah xckap pom salah...yang mane satu nak ni ha,..?aq pom xtahu lah...hummm..aq makin tak faham lah dngn ko nim...nak cari gaduh skmo..nak kate aq tak syg kat ko...nak kate aq tak ckup bg kasih syg..aq ase ckup da smpi sume bnde aq nak buat pom aq ingt kat ko...tapi lagi nak gaduh ngn aq...aq sndiri pom naik pning dah la...cube trus terang gak ape yg kau nak sbnarnye...!!!!snang cite kan...!!!

Tuesday, June 7, 2011

sAkiT hATi.!!

emmm....mnde au ngn aq ari nim..sakit hati plek jew rase..dari pagi td doh..duk wat keje pom tak dop mod..dok ley selih ckit nak marah2..hummm..aq ta mo rase gnim...rase mcm nak marah org jew...tobak pom..sakit hati la..ni sorang agi duk wat hal ey...aq ate doh td aq tak dop mod aq ase mcm sakit hati jew..tpi tgk ah skang..ye r..aq tahu kau nak kuar ngn mmber g jalan2..tapi asal msj aq tak balas col pom tak ley..kau buat ape hah..?!!!aq sakit hati la main gni..dop ley paham aq kew..?janji nak balik tghari..ni kul wape da tak balik2 agi,...snyap jew...saje jew op nak tgk aq sakit hati lagi..ko tak syg aq ke ganer hah..?tlong ah...jgn ah wat gnim...dop rok nak layan doh nim...hummm..sabo2 pom ade batas gak..jgn wat smpi aq hlang sabo...asyik aq jew paham mg skmo..bile mg nak paham aq nye..?!!!time mg sorang pndai mg msj aq bgtau mg borink..tapi time aq sorang..ade mg kisoh..?adop pom...mg snyap jew...aq lop hok lbeyh2..kalu mg tak mo aq ggu mg..mg bgtau ah awal2..!!!!!!

Thursday, June 2, 2011

dilamun rindu


mengapa ketika ini lah aku sendirian
terkenang kenangan waktu kita bersama
pilu rasa hati bila engkau tiada di sisi

indah waktu itu bila engkau di sampingku
seakan dunia milik kita berdua
kini kau tiada hanya aku dilamun rindu

mengapa kau menghilangkan dirimu
katakan lah salahku
sehingga kau hancurkan hidupku

(chorus )
berikan lah kesempatan untuk aku menjelaskan
agar engkau kan fahami apa yang telah terjadi
tak perlu kau meragui ketulusan hati ini
kerna aku disalah mengerti

tidak pernah pun terlintas untuk aku menduakan
kerna ku telah berjanji
cinta kita kan abadi
tak perlu kau mengkhianati
cinta yang luhur dan murni
di atas tomahan orang lain


mengapa kau menghilangkan dirimu
katakan lah salahku
sehingga kau hancurkan hidupku


(chorus )
berikan lah kesempatan untuk aku menjelaskan
agar engkau kan fahami apa yang telah terjadi
tak perlu kau meragui ketulusan hati ini
kerna aku disalah mengerti

tidak pernah pun terlintas untuk aku menduakan
kerna ku telah berjanji
cinta kita kan abadi
tak perlu kau mengkhianati
cinta yang luhur dan murni
di atas tomahan orang lain


indah waktu itu bila engkau di sampingku
seakan dunia milik kita berdua
kini kau tiada hanya aku
dilamun rindu

kini kau tiada hanya aku
dilamun rindu

There was an error in this gadget

Popular Posts

BMI Calculator