Sunday, June 19, 2011

CeriTA cIntA

ehem3...!!adusss...sakitnye telinga....eh..nape lak sakit telinga bunyi kat tekak...pelik sungguh..haha..maaf2..loyer bruk ckit...haaa..ni aq nak story ckit kat korang...lau korang tgk pde blog aq ni kan mmg nampak mcm blog sedih kan...hahhaa...asyik cite sal awek aq jew..mmg la..da blog aq..mmg aq cite sal awek aq..takkan nak cite sal awek ko lak..haha...walaupun sume cite tu sedih la..n kdang2 tu ade yg rizak...haha..tapi sbenarnye kan aq hepy sgt aq dapat knal ngn syg aq tu afifah bt azmi ...i'm lucky i'm in love with her....aq pom tak tahu nape...aq mmg sayg gile2 kat die nim..die da buat mcm2 untuk aq..n aq janji aq takkan tinggalkan die dan tak de pe yg boleh pisahkan kitorang mlainkan ajal dan maut..walaupun kitorang gaduh teruk skali pom...kitorang tak pernah pom gaduh smpi sehari tak msj..bkn kate shari...satu jam tak msj sbb gaduh pom tak pernah...kitorang tak ske gaduh lame2..kitorang lebih ske slow talk bincang jln nak slesai masalah tu...kitorang tak ske lari dari masalah...aq ni mmg jenis cepat marah..tapi aq cepat hilang rase marah tu..nmpk cam kerap kali kan ktorang gaduh...bnyak2 kitorang gaduh...banyak lagi mase kitorang hepi2..syg...aq syg ketad2 kat ko lah....kdang2 kan kitorang gaduh smpi ade bdak tu nangis...hehehe..t'esak2 nangis nye...ciannye kat syg aq tuh...tapi mmg die tu manje pom..lau tak wat ape yg die nak..msti nak ngajuk...haha..dah la tak pndai nak sbar...nak mnde2 sume nak ciap cepat...aq lah yg jd mngse pnderaan..hahah..tapi aq tak kesah pom...sbb die kne mcm tu gak ngn aq..haha..kdang2 truk ag kot..nasib baik aq baik...time die nangis..aq la kne pjuk die balik..pdahal aq tgh marah tu...mngalah jew la sbb tanak tgk die ngis..heheh...tu aq kate aq baik...haha...ni lak sal mak die nim...aq ase mak die nim da tahu aq couple ngn anak die yg mnje nim...ciap suh aq jmpe ank die kat uma die ag..tapi lau jmpe kat luar tak ley ar...sbb ayah die tak kasi...dah lau camtu lagi ar snang kan..lagi aq ske..ley aq rpat2 ngn mak ayah die..mane tahu da brkenang nak buat mnantu kew...hahah...adusss..gatal la plak aq nim..tpi xpe..demi syg aq kan...kahwin awl takpe..tapi biile da de keje la...aq ase mak ayah die im perasan sbb aq slalu gi uma die untuk jmpe die lah...huhu...pape pom mmg aq cyg gile2 kat syg aq...da nape lak syg snyum nim..?abg ckap kat diorang yg abg cyg kat syg...bkan abg ckap kat syg...tgk..snyum lagi...adusss...angau lah tu..haha...grau jew syg..jgn marah ep..baby...i love u...i will never let u go....abg ade syg jew..abg janji abg akan jage syg betol2..tu janji abg kat syg..k lah korang..tu jew lah yg aq nak cite kat korang...nnti2 aq cite lak ep,...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Popular Posts

BMI Calculator