Wednesday, December 21, 2011

BINGO..!!!!


hahaha...malam ni...ni lah keje aq ngn syg aq...bleyh pulak malam nim main BINGO mlm nih...hahaha...sumbak3...tapi sedap jugop sbb aq menang skmo tanpa kalah dalam 5 game...hahaha..bluerkkkk cian kat ko efa...bluerkkkk...hahaha.....dlu nak main BINGO kene tggu time gi skola nak ajak kawan2 main..skang ni tak payah..duduk kat rumah n then bukak skype...leyh main BINGO da...bertape mudahnye kehidupan hari ini kan...daripada korang buat mnde bukan2 depan skype baik korang main BINGO ke ABC kew...sdap jugak..lebih2 lagi kalo main dengan awek mcm aq nih..sweet jew rase..nak2 bile sebut BINGO.!!!hahaha...pasti ade yg tergelak sbb menang n ade yg geram sebab kalah...die kan bunyi "arghhhh....alaaaaa......hummmm..."hahaha....tu lah yg buat aq seronok jew malam nih..huhu..korang tak nak cube kew..?seronok.....try lah...pasti nak lagi...pape pom, main permainan dulu2 lagi best dari permainan skang...^_^

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Popular Posts

BMI Calculator