Thursday, March 10, 2011

Mimpi Ngeri

Aduussss...semalam an mase aq tidur...aq didatangi mimpi yang sangat menakutkan...hummmm....aq nak cite pom rase seram jew nim....dah meremang bulu roma aq nim....heeee.....dah la time mimpi tu aq asyik terjaga jew...lepas terjaga then aq tido...pastu mimpi balik..aq pom da tak tau nak buat camne...ari tu pun aq da mimpi mcm ni...tapi ari tu lain ckit jew...aq ngah berdebar2 lagi nim...sebab tu aq bangun tidur dan terus on9..sebab aq nak kongsi citer ni ar kat korang...aq da tak tau nak buat ape...asyik terfikir pasal mimpi aq tu jew...sebenarnye...aq termimpi...ade sseorang yg datang kpda ku...aq pun tak pasti siapa sseorang tu...ari tu pun aq mimpi yg same n sseorang tu jgak la yg datang kat aq....sebab tu aq berdebar sangat....then korang nak tau ape yg die buat kat aq....hummmm....part ni la bg aq mmg menyeramkan bg aq...tibe2, die cuba mmegang tangan aq...aq terus melarikan diri...die trus mngejar aq...dan cuba korang byangkan...mase aq lari tu...die boleh lak trik kaki aq...tak gne tol..jatuh la aq...brani tol ar die tu...then lepas die dapat aq..die gang tgn aq..n korang nak tahu die bg pew kat aq..???die bagi DSLR NIKON.....hahahahaha....aq tak tau nape da due kali aq mimpi pasal nim...then mase aq onfb td...mmber aq tnye...aq ade nikon kew....hummmm...mcm mimpi ni jd knyataan lak...huhu...bkn mmber aq jew tnye...awek aq sndiri pom tnye yg diri die ni lgi pnting kew dari nikon bg aq...huhu....ap lah maksud sume mmpi aq ni....tu lah mmpi ngeri aq yg aq nak kongsikan dengan korang....hahaha...janggan marah ep bile bace...aq harap korang terhibur la...hahah...salam...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Popular Posts

BMI Calculator