Friday, September 23, 2011

KaNciP

As'salam..da lame aq tak update blog...maklum la aq skung ni sbuk ngan study lagi..bkn kate blog..bnyak agi mnde lain aq tak smpat nak care...sori ye blog ku syg..hehehe....walaupom aq tak mandikan (update) kau...ko tetap harum di hatiku...sbb ko lah tmpat aq luah sume isi hati aq kalo aq gadoh ngn awek aq..ko lah teman aq wahai cik blog..ko tak pernah lupekan aq walaupom aq sesibuk mane pom...ko mmg baik..kalau lah ko boleh bercakap kan best..xde lah aq borink sgt kalu time takde mmber aq nak sembang2..lau aq gaduh ngn awek aq kew..ley aq sembang ngan ko..lau aq nak citer kat org lain tak best la sbb diorang tak faham aq mcmane ko faham aq ni...cik blog...aq rindu nak cite kisah2 aq kat ko..ha..mlam ni aq nak cite kat ko sal siang tdi...huhu..mnde ni baru jew jadi ptg td..awek aq ckap aq bodo..sbb aq kantoi aq anta msj kat pmpuan kat lam fb..aduss..siall tol la ckap aq bodo..hehe..jgn marh..sje wat sdap dpn ciik blog...heheh..cik blog..tdi kan..aq kne marah teruk...takut aq bile dgr die marah..tapi aq nak gelak pom ade gak tdi bile die cakap aq bodo..sdap2 die jew..aq ingt nak marah balik..tpi malas la nak besarkan lagi..kan tak pasal2 aq mlpas lak nnti sbb tu mmg salah aq pom...aq yg gtai2 g text kat pmpuan tu nape..huhu..aq sje jew nak tnye pmpuan tu sumtink...x sgke lak jd camni..niat bkn nak mggatai pom..cume nak tnye sumtink..huhu..niataq baik tak nak mnggatal...tapi awek aq tk faham..xpe lah..mmg aq takleyh kate ape2 da..dgr jew la die bleber ptg td..huhu..kancip gop posen...hoi cik blog..yg ko tido ni nape...bgunla...debukkk..!!! kan dak tmbuk tu..padam muke ko..sape suh ko tido...ko nak tau tak aq kne hukum pew ngn awek aq sal td..?mmg sedey la...aq kne deaktive akaun facebook aq..huaaaa....aq tak le on9 da....bengang nye rase...adoi.....ape aq nak buat ni...geramnye aq ngn ko ni...tido skmo..gi lah ko nak tido pom..ko pom same..tido awl jew..k lah...wasalam....Y_Y

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Popular Posts

BMI Calculator