Thursday, June 7, 2012

Perpisahan Jua Kau Minta

Assalamualaikum perpisahan

malam ni mlm yg paling sedih untukku..apakah salah ku ya Allah hingga kau berikan aq ujian yg sebegini besar ya Allah...mungkin aq bukanlah seorang lelaki yg kau inginkan dalam hidup mu..tetapi aq cuba tuk mnjadi org yg trbaik dalam hdup mu..aq x mampu nak hadapi semua ni...aq rindukan ko..aq perlukan kamu...aq xkuat untuk hidup sorang2..malam ni aq mula hidup sorang2..aq mulakan hidup yg baru tanpa teman dihati..aq tak kuat ya Allah..aq mohon kepada Mu ya Allah..kuatkan lah hati ku ini ya Allah...malam ni kita berpisah setelah 1 tahun 5 bulan 5 hari kita bersama...kita mulakan haluan masing2...walaupun aq tak sanggup tuk lepaskan mu...aq terpaksa..walaupun ko ckap aq lbih bhgia kalau ko xde..sbnarnye aq lebih trseksa kalau ko xde..aq perlukan ko..slame ni semua benda yg kita buat kita kongsi bersama..kita ada masalah kita kngsi bersama...tapi lepas ni xde lagi da..sy ada masalh sy slesaikan sorang2..sy ade ssuatu pun sy xley kgsi ngn awk da..sekarang ni sy tak mampu tukar wallpaper henset sy yg ad skang ni..skang ni gmbar awk masih ade di screen hnset sy..tapi bile tgk gmbar awk..sy jadi sebak..sy mcm x percaya..hubungan yg kita bina slame ni musnah ngn sekelip mata..dan sy pun tak mampu tukar name awk dalam hnset sy..name awk still lagi "my love"..setiap kali sy bace n balas msj awk...sy akan iringi ngn air mata..sy x mmpu nak pendam semua ni..bile semua ni nak berakhir..?tapi insyaallah sy akan trima semua ni dengan hati yg terbuka..sy tahu sy bukanlah org yang terbaik untuk awk sebb tu awk mntak sy lepaskan awk...mgkin awk da jmpe org yg lebih baik dari sy dan lebih faham kan awak..sy doakan awk bhgia selepas sy tak lagi brsama awak...sy rindu nak bersama awk..tapi sy tahu semua tu hnyalah tinggal knangan yg x kan dapat digapai walaupun sekuat mane kita pertahankan kalau salah sorang dari kita dah tak ada hati lagi...sy tahu..selama ni sy bnyak marah2 awk...sy marah sbb sy sygkan awak...kalau sy tak marah...awk mesti xkan dapat blajar mcm skang n msti slalu jew wat prangai..alhamdulillah awk dah berjaya tingkatkan pointer awk kali ni..sy bangge ngn awk..awk...sy mntak maaf sbb sy dah buat awk sakit ati ataupun sedih selama ni...i love u until i die...i_i

hari ni dah dua hari kita tak bersama mcm dulu..i miss that moment...how can i get it back...why this happen to me.?terlalu jahat ke sy nih..?smpi skrang sy masih x boleh terima awk dah takde untuk sy...sy rase semua ni...tapi bila sy tampar muka sy...sy rasa sakit...dan sy sedar semua ni bukanlah mimpi dan ini adalah kenyataan...bukan niat sy nak mmpermainkan awk selama ini cuma 1 jew niat dihati sy...sy cuma nak jadikan awk seorang yg halal bg sy...sbb tu sy terkilan sgt bila awk buat mcm ni kat sy..sy x dapat terima lagi wak...sy perlukan awk dalam hati sy...ssungguhnya sy da takde hati lagi tuk org lain..sy hnya ada awk sorang jew..biarlah ap org nak ckap...sy mmg gilakan awk...sebb awk org yg pertama buat sy mnitiskan air mata...sy mmg susah nak titiskan air mata tuk perempuan melainkan perempuan yg betul2 sy syg n cinta...skang sy tahu...slepas air mate sy mnitis..sy sedar...awk lah org yg paling sy syg n cinta...awk...andai kate awk da jmpe lelaki yg lebih baik dari sy...awk knalkan pada sy ep...agar sy tahu awk da ade org lain yg boleh jgekan awk agar sy tak lagi fikirkan awak...awk..sejak kite brsama  walaupun sy jahat tapi hati sy xpernah jahat ngn awk..walaupun sy msj ngn pmpuan lain tapi hati sy hanya sygkan awk dan tak pernah ad untuk org lain..awk...nape awk x mcm sy..lepas awk msj ngn laki lain hati awk terus berubah...ap semua ni..?tak cukup ke kasih syg yg sy berikan selama ni..?awk...awk nak tahu..?smpi skang gmbar awk still jd wallpaper nset sy dan name awk dalm phne sy still lagi sy x tukar sbb sy perlukan awk...tapi bila sy tgk semua tu sy jadi sebak...sy xnak lupakan awk...biar tiap kali sy tgk gmbar awak Allah akan faham ap yg sy inginkan...awk...tiap kali sy on9..pasti sy akan usha fb awk...sbb sy nak tgk kot2 ade org post pape kat wall awk..kot ad org yg ske sbb awk da single skang...sy tahu sy tak patut buat camni...smpi bila sy perlu camni...T_T

#saya dah x tahan titiskan air mata sy...smpi bile sy perlu mnangis..?T_T

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Popular Posts

BMI Calculator