Wednesday, February 1, 2012

Sakit Kepala...-_-

hummm...sakit kepala terasa lagi...hummm...asyik sakit kepale jew..nape ntah ngan aq nih...asyik cmni jew..maybe tak ckup tidur kot..bnyak sangat mnde yg nak dipikirkan kot..kelas asyik habis lewat jew..malam lak study..lpas study layan my syang dlu...maybe sbb tuh kot aq sakit kepala skmo..maybe ade hikmah di sebalik semua ni kot...xpe lah...aq redha dengan apa yg terjadi ke atas ku ini....xpelah..aq sakit kepla ni pom sbb aq nak layan syang aq jugak..aq buat semua nih untuk dia...xpe...lagipun aq xleyh tido kalo mlm2 aq x dengar sore die...aq perlukan die dalam hidupku...tak pernah ku lupakan dia pom walau sesibuk mane pom aq...xkan pernah aq biarkan dia keseorangan..tapi nape kebelakangan nih kitorang asyik gaduh jew..padahal aq dah cuba untuk kawal semua nih...biar x terjadi..aq xnak pom gaduh ngn si dia...aq syg kan dia dan hubungan yg telah kami bina nih..aq rase smpi kat cni jew aq dapat tulis untuk kali nih...aq sakit kepala sgt doh ni...andai ada umur yg panjang..pasti blog ni akan di update lagi..assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Popular Posts

BMI Calculator